1677752843401
1667751597706
SHAH PERODUA KULAI

Saya SHAH Perodua Kulai, Penasihat Jualan Kereta Perodua di Kulai anda, bermula dari tahun 2016 telah berkhidmat di Perodua.

Service dari saya tidak hanya terhad kepada anda yang tinggal dimana-mana. Telah pun sudah ke Semua Negeri di Malaysia termasuk Sabah & Sarawak Pelanggan menerima kereta!. Jarak bukan masalah untuk anda berurusan dengan saya. Saya akan uruskan semuanya, daripada proses loan hinggalah kereta Perodua baru sampai ke tangan anda. Hubungi saya untuk sebarang berkaitan Promosi Perodua

MUDAH – SENANG –  SELESA

Perodua Kulai

PERMOHONAN

SENARAI HARGA

SENARAI HARGA KERETA PERODUA

MODEL KERETA

Axia-Baru-2023-

AXIA - RM 22,000

PERODUA BEZZA

BEZZA - RM 35,700

PERODUA AMYVI

MYVI - RM 48,000

PERODUA ATIVA

ATIVA - RM 64,000

PERODUA ALZA

ALZA - RM 64,000

PERODUA ARUZ

ARUZ - RM 75,200

MENGAPA PILIH PERODUA

Perodua mengeluarkan kenderaan mampu milik, murah dari segi selenggaraan dan menjadi pilihan nombor satu di Malaysia untuk tahun ke-13 berturut-turut semenjak 2005! Menerima pelbagai anugerah, penghargaan dan pengiktirafan dari dalam dan luar negara membuktikan kualiti, integriti dan jenama Perodua sangat dipercayai.

HARGA MAMPU MILIK

Kereta Perodua merupakan kereta yang datang dengan mampu milik. Dengan harga serendah RM24k, anda mampu memiliki sebuah kereta untuk anda dan keluarga.

KERETA BERKUALITI TINGGI

Setiap kereta yang di hasilkan Perodua adalah kereta yang berkualiti tinggi serta memiliki ciri-ciri dan sistem keselamatan yang bertaraf 5 bintang oleh ASIAN NCAP.

DESIGN YANG CANTIK

Kereta Perodua memiliki design yang cantik serta menarik. Datang bersama pakej Add On Gear Up. Sangat sesuai untuk sesiapa yang mahukan kereta yang cantik dan bergaya.

KERETA PALING LARIS

Kereta Perodua merupakan kereta paling laris di Malaysia sejak 10 tahun berturut. Merupakan kereta terbanyak terdapat di atas jalan raya. Pilihan No 1 Rakyat Malaysia.

TESTIMONIAL

Terima kasih banyak2 diatas servis terbaik. saya sangat berpuas hati dengan servis En. SHAH Perodua Kulai. Sebelum ni pernah beli kereta, so kali ni saya tak expect dapat servis macam En. SHAH bagi. Sangat smooth, transparent & mesra pelanggan. kalau ada lagi urusan di masa depan, insyaAllah saya recommend En. SHAH Perodua Kulai!

Hamdan - Alza

En. SHAH Perodua Kulai memang tip top, laju servis! Bank loan pun cepat lulus! Banyak saranan dan maklumat jugak! Saya bagi 5 star!
Saya nak bagitau sesiapa yang dah berurusan dengan En. SHAH teruskan.. sangat-sangat recommended! Mulanya risau juga nak berurusn secara online ni tapi En. SHAH Perodua Kulai telah membuktikan & meyakinkan saya!  Semoga terus sukses!!

Sharmila - Myvi

Alhamdulillah…
Walaupun melalui online pembeliannya..
tapi sangat memuaskan hati..
urusan jualbeli sangat mudah…
kereta di hantar ke depan rumah…
Terima kasih
En. SHAH Perodua Kulai..
Moga dipermudahkan segala urusan…
aaamiiin..

Wan - Ativa

Nak Tahu Promosi Perodua Terkini

Contact Form

Rate this page
Sharing is Caring